72 TIMER - INFO. MED PRISER

I er velkomne til at kontakte os enten via mail, eller på tlf. 40427880.

Vi er meget lydhøre overfor specifikke ønsker, eller hvis I har et eller andet produkt I tror andre kunne have gavn af i en nødsituation. Priserne der står, er i øjeblikket kun cirka priser.

Priserne på sættene er også kun cirkapriser, da det ikke er "absolutte sæt", forstået på den måde at de kan reguleres efter ønske.

 

KUNDEKLUB: Medlemmer af JV kundeklub (14484 personer i 2013) har mulighed for at opnå bedre priser på visse produkter. Alle JV'er er automatisk medlem af kundeklubben. Ved henvendelser bedes I opgive: Hvad står der mellem de 2 kvinder på billedet? (Arbejdshæfte marts '18)   

       Det I skal opgive bliver skiftet ind imellem. (Skiftet pr. 30.05.17)

I skal sende en mail med bestillingen, da systemet ikke kan håndtere rabatter i webshoppen.

 

 

HJÆLP: Det sker at jeg bliver kontaktet uden at jeg har mulighed for at komme i kontakt med afsenderen igen. Derfor et par gode råd: Send også et tlf. nr. med i mailen. Kig i Jeres 'uønsket postbakke' (spambakke) hvis I ikke har fået en mail fra mig.

MINISÆT for 1 person indeholder:

MINISÆT for 1 person indeholder:

2 pakker nødproviant til 3 dage - ca. 4000 kcal.

3 Energibarer ca. 600 kcal.
Nødsovepose
Alutæppe

((Følgende 3 ting er erstattet af en Water-to-Go flaske. Se nedenfor

WaterTracker vandflaske 0,5 l. med si
Pladevat (proppes ned ovenpå sien i flasken for at tage de groveste partikler)
Vandrensetabletter, til 50 l. vand))
Tynd poncho
Desinfektionsvask
1 Knæklys
1 støvmaske P3 (til brug i støvfyldte situationer, samt ydermere ved smittefare, SARS, fugleinfluenza o.l.)
Fløjte
LED lygte m. batteri
Multikniv
Vandtæt etui til, personlige papirer
Lille førstehjælpssæt
1 Checkliste (toiletpapir, vand, tøj, medicin osv.)

Dette er det absolut basale man kan investere i. Nu endda med vandrenseflaske, se nedenfor.


PRIS: Ca. Kr. 625,- (Rimelig sikker pris)

Water-to-Go vandrenseflaske

I minisættet har vi indtil nu valgt en vandrenseløsning bestående af en Watertracker ½ l. flaske, 100 vandrensetabletter og en pakke pladevat. Dette har kunnet give 100 liter vand der er bakterie- og virus-frit. Men det er ikke nogen hemmelighed at vandet stadig kunne være grumset, selvom det ikke mere var sundhedsfarligt at drikke vandet. Vi har nu valgt at udskifte disse 3 ting med en Water-to-Go flaske (også ½ liter). Denne flaske renser vandet 99,9% for bakterier, virus, tungmetaller, klor og flour. Se en mere udførlig liste i webshoppen (på engelsk), hvor flasken også kan købes for kr. 145,-

Pladevat eller filter?

NYE billeder pr. 02.04.14

Som det kan ses af billedet er det ikke det reneste vand man kan få ved at rense vandet gennem noget pladevat.

Glasset til venstre er vand med 2 spiseskefulde jord. I midten er vandet filtreret gennem pladevat. Det knaser ikke mellem tænderne når man drikker det, meeeen. Jeg havde desinficeret vandet før jeg drak det. Til højre er vand filtreret gennem Sawyer mini.

MIDISÆT for 1 person indeholder:

Tingene på billedet kan være erstattet af nyere produkter.

Det samme som MINISÆT med følgende tilføjelser:


Da Orifo færdigmad er udgået hos os (de røde poser i venstre side), følger de desværre ikke med sættet mere, så vi har reguleret prisen ned i forhold til før, hvor de var med. Men vi kan tilbyde et madsæt bestående af: Gasbrænder, 100 gr. gasdåse, 0,9 l gryde, og 3 enkeltportioner Travellunch til kun kr. 338,- eller med dobbeltportioner og 1,5 l gryde for kun kr. 378,- (Dette tilbud gælder kun sammen med midisættet)

Sawyer Minifilter
Desinfektionsservietter
Vådservietter
10 m. Paracord (snor, brudstyrke 250 kg.)
6 fyrfadslys á 6 timer
1 æske stormtændstikker

1 lighter
Tandbørste
Tandpasta
5 m. gaffatape

Og med følgende ændringer:

6 Energibarer ca. 1200 kcal.
3 Knæklys

Pladevat fjernet


PRIS: Ca. 1000,- (Kan personliggøres i op- og nedad-gående retning)

MAXISÆT for 1 person indeholder:

Det samme som MIDISÆTTET med følgende tilføjelser:

 3 poser frysetørret mad (dobbelportioner) ca. 1200 kcal.

1 kop

Spisesæt
Gasblus
Gasdåse, 1 stk med 230 gr. gas (ikke 2 x 100 gram)
Gryde 1 ltr.
Håndklæde - microfiber
Pandelygte


Og med følgende ændringer:
Victorinox multikniv
Stort føstehjælpssæt


PRIS: Ca. Kr. 2000,- (Kan personliggøres i op- og nedad-gående retning)

SUPPLERINGSSÆT MINI, MIDI, MAXI TIL PERSON NR.2

SUPPLERINGSSÆT MINI til ekstra person:

2 pakker nødproviant, 3 energibar'er, nødsovepose, alutæppe, vandflaske ½ l. m. si, pladevat, tynd poncho, desinfiktionsvask, støvmaske P3 og fløjte.

Pris kr. 385,-

 

SUPPLERINGSSÆT MIDI til ekstra person:

2 pakker nødproviant, 6 energibar'er, 1 nødsovepose, 1 alutæppe, 1 vandflaske ½ l. m. si, tynd poncho, desinfiktionsvask, støvmaske P3 (beskytter også mod virus), fløjte, LED lygte, tandbørste og tandpasta.

Pris ca. kr. 499,-

 

SUPPLERINGSSÆT MAXI til ekstra person:

2 pakker nødproviant, 3 poser frysetørret mad, dobbelt portioner, 6 energibar'er, 1 nødsovepose, 1 alutæppe, 1 vandflaske ½ l. m. si, tynd poncho, desinfiktionsvask, renseservietter, støvmaske P3 (beskytter også mod virus), fløjte, LED lygte, tandbørste, tandpasta, pulverkaffe - 6 x 1 kop, cacaopulver 6 x 1 kop, 1 kop, håndklæde - microfiber og en ske/spork.

Pris ca. kr. 875,-

SP129 Sawyer Squeeze™ Filter

Sawyer Squeeze™ Filter er en nem måde at rense vandet på. Man kan enten suge vandet igennem filteret, eller man kan 'kramme'/'rulle' vandet ud af posen.

Filterets gevind passer på de fleste sodavandsflasker. Man kan derfor have urenset vand med i flaske og skrue filteret direkte på flasken, hvis man ønsker det. Men der fås ekstra poser i 1 og 2 liters versioner. Man kan derfor have et vandlager med sig, og bare skrue filteret på den næste pose.

 1 stk. kr. 495,-

 Tilbud: Køb 1 stk. SP129 og få gratis et sæt 1 eller 2 liters poser med! Begrænset antal.

 

Se evt. mere om SAWYERs filtre og de andre ting de har her: http://sawyereurope.com/index.php?route=common/home

O.B.S. Man skal være opmærksom på at SAWYER og LIFESTRAW ikke kan neutralisere vandet hvis det er skadet af kemikalier, så det f.eks. har en høj eller lav PH værdi. Det er der heller ingen af de andre vandrensesystemer der kan gøre, med mindre der er tilføjet specielle filtre til neutralisering. Men man kan sikre sig langt hen ad vejen ved at måle PH værdien (skal ligge omkring 7) i vandet. Vi vedlægger et sæt til PH bestemmelse med vore SAWYER filtre.  Kunder der allerede har købt SAWYER filtre hos os, kan sende en mail til os, så sender vi 10 teststrimler U/B. Husk at opgive fakturanummer. Dette tiltag er foranlediget af at en "ægte prepper" har gjort mig opmærksom på problemet - tak!

Fylder ikke meget

Som man kan se, fylder rensesystemet ikke meget, og posen ruller man bare omkring filteret. Der følger en såkaldt engangssprøjte med, så man kan gennemskylle filteret bagfra for at rense det. HUSK: Dette filter kan rense 3.800.000 liter vand ned til 0,1 Micron.

Jeg har dummet mig! Her i december 2014 lod jeg mit Sawyer mini filter ligge i varevognen. Og selv om vi ikke har haft ret meget vinter til nu, så har vi haft nattefrost. Ned til ca. -5 grader. Filteret har været med på adskillige ture og brugt til demonstrationer, så der var vand inde i filteret. Og når vand fryser, udvider det sig. Og derfor har det højst sandsynlig sprængt de superfine kanaler inde i filteret i stykker. Jeg kan derfor ikke være sikker på at mit filter filtrerer ned til 0,1 Micron mere. Derfor er der kun een udvej: Filteret skal kasseres! ØV!

Husk derfor at beskytte jeres filtre mod frost. Hvis I er på vandretur når det er frostvejr må filteret ikke ligge i rygsækken, hvis det har været i brug. Det skal indenfor skaljakken, og hvis I overnatter i telt, bivuak, hængekøje eller under en tarp når det er frostvejr, så skal filteret med i soveposen.

SP128 SAWYER MINI™ Filter

Sawyer har lavet et endnu mere kompakt filter, men med samme filtreringsgrad: 0,1 Micron. Filteret kan rense 100.000 gallons vand (378.540 l.vand). Dette filter startede i USA, men går nu sin sejrsgang i hele Europa (26 lande sidst jeg talte)

Husk: Det er dette filter du skal købe, hvis du vil at et filter der kan rense vand til flere end kun dig selv.

Sættet indeholder: Filter, sugerør og stor rensesprøjte. Sprøjten bruges til at skylle filteret 'baglængs', når der viser sig tegn på at filteret er ved at stoppe til.

 

 1 stk. kr. 239,-  Fås i blå, grøn, camouflage (NY!), sort, pink og orange farver.

 

 

SAWYER MINI SP124 - Sæt med 4 filtre

SAWYER mini fås også i et sæt med 4 stk. i forskellige farver

 1x4 stk. pack kr. 895,- (SP124 - 4 farver)

 2x4 stk. pack kr. 1695,- (SP124 - 4 farver)

Ekstra poser til SAWYER Squeeze og MINI filter

1 liter,  3 stk. Kr.  99,-

2 liter,  2 stk. Kr. 115,-

SP162 SAWYER 2 LITERS RENSESÆT

Hvis man er en gruppe, eller bare vil have det så bekvemt som muligt, så kan man bruge dette filtersystem. Her er det tyngdekraften der gør arbejdet

 

Pris: Kr. 1175,-

SP122 SAWYER 3 I 1 VANDRENSESYSTEM

Dette vandrensesystem kan bruges på 3 måder:

1) Monteres i forbindelse med en såkaldt Camelbak eller Hydrationspak (det er en blød drikkeblære man enten kan montere i en rygsæk, eller som en rygsæksløsning)

2) Filtere vandhanevand (så bruger man den hvide adapter til v. i det lille billed)

3) Eller montere det på en løs vandblære til ca. 300,-

Renser vandet ned til 0,1 micron

PRIS kr. 595,-

SP181 SAWYER ALT I 1 FILTER

Så skulle du vist være garderet.

Kan bruges som et almindeligt filtersæt hvor man drikker af den medfølgende 1 liters pose. Eller monteres på en vandhane. Eller monteres på en spand. Eller monteres på en løs vandblære.

Filtrering ned til 0,1 micron

PRIS kr. 645,-

SP194 SAWYER 4 L. - RENSER FOR VIRUS

Sawyer's SP194 vandrensesæt på 4 liter renser ned til 0,02 micron. Det er mindre end den mindste virus man kender (polio virus er det mindste man kender - den er 0,025 micron). Hvis du vil være så sikker som man nu kan være, så er dette VANDFILTERET.

De garanterer 3.800.000 liter vand!

 

PRIS kr. 1995,-

SP191 SAWYER VIRUSRENSESÆT til spand

Dette filter renser også ned til 0,02 micron, altså ingen virus. Sættet er beregnet til stationært brug, da det er meningen at man skal montere det på en spand eller lignende.

Sawyer opgiver at man kan filtrere ca. 20 liter vand på 45 minutter. Det vil sige at man kan filtrere 3 liter vand til ca. 100 mennesker i løbet af en dag!!

Også her garanterer de 3.800.000 liter vand!

PRIS kr. 1395,-

NEOPREN overtræk til SAWYER mini og Sqeeze

Nu er det snart tiden at tænke på at frostsikre sit Sawyer filter. Det er ikke sikkert at et vandrensefilter tager skade at af få frost efter at det har været i brug. Men man anbefaler at man kasserer sit filter hvis det har været udsat for frost, da vand jo som bekendt udvider sig når det fryser til is. Og vi har jo alle hørt om frostsprængning af vandrør. Det samme kan ske med de fine rør der ligger inde i et vandfilter (Lifestraw og Sawyer).

Hvis du skal på tur i frostvejr, eller det bliver frost om natten, så sørg for at have filteret under din skaljakke, eller i soveposen om natten hvis du sover i telt.

Neopren hylsteret fås i en civil og en camoflage udgave.

 

PRIS Kr. 80,-

LIFESTRAW

Lifestraw er godt kendt af dem der har læst min side om nødhjælpstasken.

Filteret kan rense ned til 0,2 micron. Og det har en kapacitet på op til 1000 l. vand.

 

 Vejl. kr. 185,-  

UDSOLGT - KOMMER IKKE IGEN!

Lige et advarende ord: Hvis du har afprøvet LIFESTRAW med almindelig postevand, kan du risikere at du har mere end almindeligt svært ved at 'starte' sugerøret op igen næste gang. Jeg har flere gange demonstreret mit personlig eksemplar. Men da vandet her på Fyn indeholder meget kalk, så er røret så at sige umuligt at 'genstarte' efter tørring. Jeg har derfor gjort mig det til en vane at skylle det igennem med deminiraliseret (destilleret) vand.

Ydermere skal man ikke tro at et 'almindeligt sug' er nok til at betjene røret. Man skal bruge en teknik, der går ud på at lave undertryk i munden.

JEG VAR EN AF DE FØRSTE DER SOLGT LIFESTRAW I DANMARK. JEG HAR SOLGT OMKRING 5-600 STK.  - FØR 1. JANUAR 2014 VAR DER PRISMÆSSIGT IKKE NOGET ALTERNATIV TIL LIFESTRAW. MEN FRA 1. JANUAR KOM SAWYER MINI PÅ DET DANSKE MARKED - IGEN VAR VI FØRST PÅ BANEN. DA DET ER ET MEGET MERE ALSIDIGT FILTER END LIFESTRAW, SAMTIDIG MED AT DET ER MERE STABILT, SÆLGER VI IKKE MERE LIFESTRAW.

LIFESTRAW ER ET GODT FILTER TIL EN NØDSITUATION, MEN MAN SKAL IKKE SATSE PÅ AT BRUGE DET PÅ VANDRETURE/REJSER OG LIGNENDE. MAN SKAL LADE DET VÆRE INDPAKKET TIL DET SKAL BRUGES I EN NØDSITUATION.

VANDRENSETABLETTER

Oasis vandrensetabletter. Sælges i pakker der kan rense 50 og 100 liter vand. Sælges nu KUN i den kraftigere udgave der kan rense op til 1/1 liter vand. Samme pris som tidligere ½ liters udgave. Slår bakterier og virus ihjel. En perfekt makker til de vandrensesystemer jeg sælger ovenfor. Selvom tabletterne kan rense plumret vand, anbefaler producenten af grovrense vandet. Det anbefales at filtrere vandet gennem noget stof, eller et kaffefilter.

Bestem selv 50 stk i fin papæske, eller 100 stk i plastikpose:

Pris Kr. 38,- (meget lav pris i forhold til andre vandrensetabletter)

Lad ikke den lave pris afskrække Jer. Der blev sendt 100 millioner af disse tabletter til Tahiti under katastrofen i 2010. Er bl.a. certificeret til NSF Standard 60. En godkendelse under NATO.

http://www.hydrachem.co.uk/brands/oasis/water-purification-tablets/

ØKSE

Denne økse har vi selv designet. Ønsket var at lave en meget let økse, der nemt kunne være i en rygsæk. Den vejer kun 360 gram. Jernet er ikke hærdet, og det er med vilje. Så kan man nemt slibe den op med den fil der sidder på sin Schweitzerkniv. Den er blevet afprøvet i praksis på den tur der er omtalt under 'nødhjælpstasken'. Det viste sig at den virkede bedre end en klodset brændeøkse på 1½ kilo. Håndtaget er beviklet med ca. 4 m. paracord (faldskærmsline). Denne line kan i et nødstilfælde vikles af, og man kan stadig bruge øksen, da der ligger et lag specialskumgummi der kan tåle fugt, rundt om skaftet. Øksen vil kunne erstatte en campingskovl og en pløkhammer. Håndtag fåes i forskellige farver.

 

PRIS: Kr. 250,-

Gørdetselv version: Råt blad, uslebet plus 5 m. paracord: Kr. 125,-

MICROFIBERHÅNDKLÆDE

Det er lykkedes at finde et lækkert velourblødt microfiberhåndklæde til en lidt billigere pris end set hos diverse Outdoor butikker. Skal ifølge sagkundskaben vaskes 1. gang ved 90 grader for at 'åbne' fibrene.

 
 • 80x130cm
 • ca.190gr

 Pris: Se webshop

FRYSETØRRET MAD - 600 gr. dåser, PUMPERNICKEL

Er I en familie med et par børn, kunne det være en fordel at købe disse frysetørrede måltider. Dåsen indeholder som skrevet 600 gram, og det giver ca. 5 - 6 portioner. Det er firmaet Katadyn der også har Trek n Eat i deres sortiment som står bag dette produkt, altså et velrenommeret firma. Men den helt store fordel er, at der er ca. 10 ÅRS holdbarhed på disse dåser i forhold til de almindelige frystørrede portionsposer, der typisk har en levetid på et par år.

Det leveres i følgende varianter:

Høns i karryris

Jægergryde med oksekød og nudler

Oksekød stroganoff

Gullash med oksekød og nudler

Chili con carne - allesammmen til Kr. 225,- pr. stk.

Morgenmadsprodukt: Røræg med løg, til Kr. 165,-

Pumpernickel. kr. 45,- (udgået, da udløbsdato gentagne gange var meget kort)

 

KOMPAKT NØDRATION

Dette er en kompakt nødration på 500 gram. Den kan have forskellige navne, men de er temmelig ens. Typisk har de en kalorieværdi på ca. 2200-2500. Det vil sige ca. det samme som en voksen mand normalt forbruger på et døgn. Man kan stille den værste sult i 3 dage med sådan en pakning, men der er ingen tvivl om at man er godt sulten på 3. dagen. Man kan spise den som den er, med masser af vand, eller rørt op i vand, til noget vællingagtig substans. Lagerholdbarhed på ca. 4-5 år. Jeg har smagt det. Det smager ganske godt, noget i retning af tørre Mariekiks. Lidt fedtede, men Seven Oceans indeholder også 2500 kcal (10.300 Kj). Disse overlevelseskiks ligger i redningsflåderne fra Viking.

Hvis man er allergisk overfor visse fødevarer:

Seven Oceans indeholder sporstoffer af: Gluten, mælk og hvede.

Nu endnu bedre pris: Kr. 65,- 10 pakker kun kr. 580,-

ALU TÆPPE OG NØDSOVEPOSE

 Fælles for begge er, at de reflekterer ca. 90% af kropsvarmen, er vind- og vandtætte.

Alutæppe, mål 150x215 cm. Kr. 16,- Ny bedre pris!

Alutæppe, mål 150x215 cm. 1o stk. Kr. 140,- Ny bedre pris!

Fås også i en version med guld på en side og sølv på den anden side.  Pris: Se webshop.

Nødsovepose, mål 100x220 cm. Kr. 75,-       Denne sovepose er dobbelt så kraftig, som alutæpperne.

Nødsovepose, billigudgave, mål 90x210 cm. Kr. 60,-

AUTOSÆT - VINTER

Hvis man sidder fast på motorvejen, eller i snedriven, uden udsigt til at komme derfra indenfor de næste timer, så er det rart (måske livsvigtigt) at have dette sæt med i bilen.

Indhold: 1 portion færdigmad m. varmepose, 1 ske, 1 kop selvvarmende kakao, 2x½ l. vand, 1 juicebrik, 2 alutæpper, 1 fløjte (ikke vist), 1 knæklys, 2 varmepuder, 2 varmepuder til at stoppe i skoene, 1 olielampe (42 timer brændtid), 1 lighter, 1 Led lygte og 2 energibarer. Fødevarerne kan holde sig i ca. 2-3 år.

PRIS Kr. 295,-

P.S. For at holde prisen nede leveres der ikke nogen opbevaringstaske med, brug evt. æsken det blev sendt i.

PROVIANTSÆT 2 A - B

DISSE SÆT INDEHOLDER MAD OG KOGEMULIGHED FOR 1 ELLER 2 PERSONER TIL 3 DAGE. SÅ HVIS DU HAR DET ANDET SÅ ER HER MADEN TIL AT KLARE SIG UDEN AT SULTE.

PROVIANT SÆT A indeholder kogekar (indhold 0,9 liter), gasblus, 100 grams gasdåse, nødration og 3 dobbeltportions frysetørret mad á 250 gram. Husk der bliver mellem 860 og 1100 gram mad ud af en dobbeltportion når den er tilberedt.

Pris Kr. 538,- Ny bedre pris: 448,-

 

PROVIANT SÆT B indeholder kogekar (indhold 1,5 liter), gasblus, 250 grams gasdåse, 2 nødrationer og 6 dobbeltportions frysetørret mad á 250 gram. Husk der bliver mellem 860 og 1100 gram mad ud af en dobbeltportion når den er tilberedt.

Pris kr. 728,- Ny bedre pris 668,- med 2 nødrationer (før kun 1)

  

 

TRAVELLUNCH - frysetørret mad

VI UDVIDER VORES TRAVELLUNCH SORTIMENT. FREMOVER VIL VI HAVE DANMARKS STØRSTE UDVALG AF TRAVELLUNCH. SKULLE DET IKKE LIGE VÆRE PÅ LAGER SKAFFER VI DET I LØBET AF 8-10 DAGE!

TAVELLUNCH FÅS I LACTOSEFRI, GLUTENFRI OG VEGETAR PORTIONER! (L,G,V)

 

Travellunch er blevet bedømt til at være noget af det mest velsmagende indenfor frysetørret mad. Vi sælger det i enkeltportioner (125 gr.) og dobbeltportioner (250 gr.) Der bliver over 1 kilo mad ud af en dobbeltportion Chili Con Carne!

 

SE PRISER OG SPECIFIKATIONER PÅ WEBSHOPPEN!

Almindelige retter

Paella m. rejer og kylling (G)

Pasta Carbonara - skinke og pasta

Kartoffelstuvning - oksekød, kartoffel

Nasi Goreng - kylling, rejer, ris (G)

Bøf Stroganoff m. ris

Kylling i karry

Jægergryde, oksekød,nudler og champignon

Kylling og nudler (L)

Grønsagsrisotto med Kylling - kylling, ris, grønsager (G)

Spaghetti Bolognese - oksekød, pasta, løg

Pasta bolognese m. oksekød og paprikasovs

Linser m. skinke

Moste grønne ærter m. skinke

Chili Con Carne - oksekød, bacon, bønner

Ris m. oksekød i paprikasovs

Kartoffelmos m. skinke og porrer

Kødboller m. kartoffelmos (et kit, kun som enkeltportion)

 

VEGETARRETTER (samme priser som alm. retter):

Pasta m. oliven

Pasta i ostesovs

Pasta Porcini

Vegetar risotto (G)

Pasta m. Napoli tomat sovs

Pasta i cremet sovs m. krydderier

Couscous (L)

 

MORGENMAD (kun som enkeltportioner):

Blandet frugt müesli med mælk 

Müsli med rosiner, æbler & mælk

Chokolade müsli

Bær müsli

Protein müsli 

Spelt müsli

Røræg (til stegepande)

Skinke og stegte kartofler (L) 

 

SUPPER (giver 2 x ½ l. suppe) 

Kylling m. nudler

Cremet kartoffelsuppe

Goulash suppe m. oksekød

Tomat

Krydret indonesisk nudelsuppe m. kylling 

 

DESSERTER: 

Risbudding m. æble og kanel

Vanilledessert m. hindbær

Jordbær m. ostecreme

Chokolademousse

Hasselnød creme dessert

Youghurt dessert m. vilde bær

 

ENERGIBAR:

Energibar med sesam. (Erstatter Orifo energibarerne jeg før solgte)

 

SUPPLERENDE produkter:

Kartoffelmos m. mælk, 500 gram. Giver 2,5 kilo færdig kartoffelmos (12 personer)

Frysetørret vegetabilsk fedt, pulver, (10x30 gram)

Bananer i skiver, glaseret, 200 gram (ca. 600 gram frisk frugt)

Abrikoser og æble i skiver, 30 gram (ca. 200 gram frisk frugt)

Sødmælkspulver, 125 gram (1l. færdig mælk)

Sødmælkspulver, 250 gram (2l. færdig mælk)

 

SIDST - MEN IKKE MINDST: DE SIDSTE PAKNINGER VI HAR FÅET I HUS HAR HAFT 5 ÅRS HOLDBARHED (jeg er ikke i tvivl om at de kan holde sig yderligere 5 år)

Mere information: http://www.travellunch.de/

 

 

 

 

Fatwood og brændere

Fatwood (harpiksmættet fyrretræ). Bundter á ca. 200 gram. SCS certificeret. Producenten planter 3 nye træer for hvert de fælder. Kr. 18,-

Light My Fire Tinder Sticks. Også ca. 200 gram. Kr. 35,-

Gasbrænder m. piezotænding. 2800 watt. Kr. 168,-,- Vejer 126 gram.

Tabletbrænder, med 4 store sprittabletter. kr. 59,-

8 Tabletter á 20 gram (kan koge op til ½ l. vand) Kr. 35,-

 

 

KOGESÆT - samlede, eller sæt selv sammen.

Nu kan du vælge mellem 2 kogesæt i anodiseret aluminium, eller du kan sætte det sammen som du synes det skal se ud.

KOGESÆT 1: Består af 0,9 og 1,5 l gryde med udfældbare håndtag og låg, samt 0,7 l pande hvor låg fra den store gryde passer. Inkl. 3 små spiseskåle, røreske, opøseske, vaskesvamp og opbevaringspose. Alt samles i den store gryde der stilles ned i panden. (Forreste række - brænder og gas)

Pris kr. 158,-

KOGESÆT 2: Består af 1,5 og 2,5 l gryde med udfældbare håndtag og låg, samt 1l kedel og 1,1 l pande hvor låg fra den store gryde passer. Inkl. 3 små spiseskåle, røreske, opøseske, 2 tallerkener, vaskesvamp og opbevaringspose. Alt samles i den store gryde der stilles ned i panden.  (Bagerste række - brænder og gas)

Pris kr. 198,-

DELENE ENKELTVIS: Gryde 0,9 l = kr. 58,-. Gryde 1,5 l = kr. 78,-. Gryde 2,5 l = kr. 98,- Pande 0,7 l = kr. 58,-. Pande 1,1 l = kr. 78,-. Kedel 1,1 l = kr. 78,-

OBS. Kedel passer ikke ind i 0,9 l gryde, men fra 1,5 l.

Gasbrænder på 2800 w. Kr. 179,-

Gasdåse 100 gram kr. 42,-

Gasdåse 250 gram kr. 52,-

WATERTRACKER - Verdens bedste drikkedunk?

Ja det mener jeg i hvert fald. Den fås i en ½ l. og en 1 l. udgave. I ½ l. udgave fås den i 10 farver (ved at kombinere farverne på låg og flaske, kan man få 10 kombinationer mere, så man i alt kan have 20 forskellige flasker), og i 1 l. udgaven fås den i 7 farver (her kan det blive til 13 kombinationer). En stor fordel hvis I er flere afsted, så får I ikke forbyttet flasken. Ydermere har den nogle superegenskaber. Det er bl.a. muligt at lave the direkte i flasken. Man kan bare stoppe de løse theblade i flasken, hælde kogende vand i den, og sætte låget på. Så sørger den indbyggede si for at I ikke får theblade i munden. Det er ydermere den ultimative flaske til dem der har købt et SAWYER mini eller et LIFESTAW, da det uden problemer kan komme ned i flasken. Her dykker man flasken ned under vandoverfladen med den lille kapsel fjernet. På den måde sier man de grove urenheder fra. Herefter skruer man det store låg af og stikker sit 'sugerør' ned i flasken og drikker.

 

Data:

· Fremstillet i Tritan TM , der er 100% fri for Bisphenol-A, PVC, phthalater og tungmetaller.

· Tritan TM er modstandsdygtigt over for varme og kemikalier.

· Tritan TM tåler varme væsker med temperatur op til kogepunktet.

· Skruelåget er 100% vandtæt og har sikringsstrop, så låget ikke tabes.

. Stor åbning for nem påfyldning og rengøring, plus lille åbning der er nem at drikke af.

· Har måleskala samt 1-2-3 klikindikator, så du har styr på mængden du drikker. Heraf navnet WaterTracker®.

· Indbygget si, så du undgår insekter i vandet/saften, og perfekt når pulverenergidrikken blandes.

· Velegnet til friluftsliv, sport, picnic turen, skoletasken, på rejsen, jobbet eller natbordet.

· Tåler opvaskemaskine.

Farve ½ liters: Aqua*, (Army) green*, Green*, Blue smoke*, Hot pink*, Navy blue*, Orange*, Purple, Red og Yellow (gul).

PRIS kr. 68,- Ved 3 stk. eller flere kr. 59,-/stk. Gerne mix med 1 l. flaske

 

 * = Lagervare

Nu har vi nogle af farverne i 3/4 liters udgave. Det er: Aqua, Green og Hot Pink. Prisen er kr. 85,- Ved køb af 3 stk. eller flere er stk. prisen kr. 75,- Gerne mix med ½ l. flaske

 

PARACORD - faldskærmsline og spænder

Vi sælger også Paracord faldskærmsline. Det er en line der har en  brudstyrke på 250 kg. Linen er lavet med en ydre skal i forskellige farver (vi kan skaffe mindst 27 forskellige). Der er 7 indre snore, som alle er utrolig stærke. Mine fingre var ved at revne, da jeg prøvede at rive en tråd over.

 

 

 

(PRISFALD. ER NOGEN BUTIK I DANMARK BILLIGERE MED PARACORD, VIL JEG GERNE HAVE DET AT VIDE!)

 

ALMINDELIG:                                            MED REFLEKS:

5  m. kr. 20,00                                         5  m. kr. 30,00

10 m. kr. 35,00                                       10 m. kr. 55,00

25 m. kr. 65,00                                       25 m. kr. 98,00

50 m. kr. 125,00                                     50 m. kr. 188,00

100 m. og derover kr. 2,25/m                100 m. og derover kr. 3,25/m

-----

Spænde - orange/sort med super fløjte 25mm:

1 stk. kr.  25,-

5 stk. kr. 100,-

Spænde - sort/sort med fløjte 20 mm:

1 stk. kr.  20,-

5 stk. kr.  80,-

Spænde - sort/sort uden fløjte 20 mm:

1 stk. kr.  18,- Prisfald - NU Kr. 10,-

5 stk. kr.  72,- Prisfald - NU Kr. 40,-

Spænde - sort/sort uden fløjte12 mm:

1 stk. kr. 10,-

5 stk. kr. 40,-

 

 

 

MYLAR poser - NU BILLIGERE

MYLAR poser er beregnet til at langtidsopbevare mad og andre forgængelige ting. Det kunne også være fotografier, som man ønsker at bevare i lang tid. Så det er ikke kun "DOOMSDAYS-PREPPERS" der har brug for disse poser.

De små poser kan man bruge til at pakke ris og andre ellers holbare fødevarer ind i til sin NØDHJÆLPSTASKE. De større poser sætter man typisk ned i en plastikbeholder, så man undgår at der bliver prikket hul i poserne. Man behøver på den måde ikke at bruge fødevaresikre plastikbeholdere til opbevaring.

Disse fødevarer ved jeg med sikkerhed at de kan holde sig uendeligt, hvis de bliver pakket i Mylarposer med "iltæder": Honning, salt, sukker, hvede, tørret majs, hvide ris, tørret kaffe/the/kakao, boullionpulver og mælkepulver. Man får som bekendt mere erfaring jo ældre man bliver. Og jeg bliver nødt til at trække de 3 første ting jeg har nævnt, ud. Ikke fordi de ikke kan holde sig - for det kan de. Men de kan det uden iltæder. De skal bare ikke udsættes for iltning. Jeg har endda set på en Youtube video at vedkommende sagde, at hvis man kom en iltæder i posen med sukker blev det til en hård klump.

Poserne skal svejses med et specielt svejeapparat, eller med et almindeligt strygejern. Det sidste 'nye' er at man kan svejse med et såkaldt 'glattejern' eller 'krympejern' (moderne krøllejern der enten kan glatte håret, eller give det små bølger). Man svejser som regel det meste til, hvorefter man stopper en "ilt-æder pose" (Oxygen absorber) ned i Mylarposen, trykker så meget luft ud af Mylarposen som muligt og svejser det sidste stykke. Poserne er i en meget kraftig kvalitet: 5.1 mil tykke, de mest almindelige er 3.5 mil tykke.

Man skal ikke bruge vakumpakkere (maskiner der suger luft ud af posen og svejser den) da "ilt-æderen" absorberer ilten i Mylarposen, og på den måde dannes der vakuum. Hvis man suger ilten ud af posen med en vakuumpakker har "iltæderen" ikke noget at arbejde med. Så det eneste man SKAL gøre er at klemme så meget luft ud af posen som muligt før man svejser den. Vær opmærksom på at der kan være forskelle på hvor meget vakuum der opnås, fra fødemiddel til fødemiddel. Det er korrekt at der oftest ses en tydelig forskel i løbet af 1 til 2 døgn. Men "iltæderens" opgave er at erstatte de ca 20% ilt der er i den atmosfæriske luft med kvælstof. Og det er det den kemiske reaktion gør når "iltæderen" kommer i kontakt med luft.

Vi fører følgende størrelser:

12x20 cm, 0,5 kg.

16x23 cm, 1 kg.   

20x30 cm, 3 kg.

25x35 cm, 4kg. 

30x34 cm. 5 kg.     OBS: 7 mil tykke            

50x75 cm, 20 kg.              

SE PRISERNE PÅ WEBSHOPPEN                                                           

 VANDVIDSPRIS: VI HAR FÅET FINGRE I NOGLE MYLARPOSER I STØRRELSEN 80X84, LIGE SÅ KRAFTIGE SOM VORE ANDRE POSER - KUN KR. 10,-/STK  

O.B.S. FOR DISSE STORE POSER ER PRISEN KUN GÆLDENDE VED AFHENTNING, SE WEBSHOP HVIS DE SKAL SENDES.

OXYGEN Absorber - "ILT-æder" - NU BILLIGERE

Disse små poser absorberer ilten der er i Mylarposen efter den er forseglet. På den måde forlænger man madens holdbarhed væsentlig. 5-20 år, alt efter hvilken slags fødevare vi taler om.

 

  

 

50 cc til 12x20 (og 16x23) poser #                    300 cc til ##

 50 stk. kr.  128,- u. oxyeye                   20 stk. kr. 98,- m. oxyeye

Udgår, få tilbage                                 100 stk. kr. 248,- u. oxyeye

250 stk. kr. 198,- m. oxyeye                150 stk. kr. 308,- m. oxyeye

 

#: I 12x20 posen bruges 1 oxyabsorber. I 16x23 posen bruges 1 absorber hvis posen er fuld, ellers 2 stk.

##: 300 cc oxyabsorber kan bruges til de fleste posestørrelser

1 absorber i poserne 20x30, 25x35, 30x34

2-3 absorbere i 50x75 posen                                         

 

 

"med eller uden oxyeye" betyder at der er en indikator inde i opbevaringsposen om OXY absorberne  er virksomme eller ej. Hvis man ikke skal bruge alle 'iltæderposerne' på een gang, SKAL de opbevares i glaskrukke med tætsluttende låg, OG bruges indenfor 3-12 måneder! F.eks. syltetøjsglas. Her er det en fordel at have krukker i forskellige størrelser. Grunden til at de skal opbevares i et syltetøjsglas og ikke f.eks. i en Mylarpose er at man kan se om OXYeye har skiftet farve.

 

 

 

 

MYLAR poseforsegler

Denne poseforsegler er anvendelig til alle de Mylarposer jeg sælger. Den har et forseglingsområde på 150x15 mm, og er utrolig nem at anvende. Bare klem i 5 sekunder, så er de 15 cm. forseglet. Man skal max. svejse 4 gange, så er selv den største pose forseglet. Temperaturregulering. Svejser poser op til 8 mil.

 

PRIS kr. 975,-

NY SUPERPRIS, KUN KR. 825,-

 

Der findes flere måder at forsegle MYLARposer på, se evt. på YOUTUBE

 

Andre småting til 'nødtasken' (BoB'en = Bug out Bag)

Medium førstehjælpssæt  kr. 85,-

Indeholder:

 • 1 stor rulle gazebind
 • 2 mellem gazebind
 • 2 trekantet armklæde
 • 1 sæt vinyl handsker
 • 1 pose sikkerhedsnåle
 • 6 sårrensservietter
 • 20 plastre, vandfaste
 • 1 saks
 • 1 øjenskyl
 • 1 øjebeskytter
 • 1 rulle microportape
 • opbevaringstaske 20cm x 12cm

Lille førstehjælpssæt kr. 65,-

Indeholder:

 • 2 trekantede armklæde
 • 1 steril bandage
 • 1 par vinylhandsker
 • 20 sterile vandfaste plastre, ass. str.
 • 6 sikkerhedsnåle
 • 2 stk. renseservietter akoholfri

Highlander overlevelsesshelter, 2-3 personer. kr. 298,-

Pandemisæt (Digital termometer, hånddesinfiktionsgelé, desinfiktionsservietter, handsker, 2 P3 masker, servietter og en affaldssæk) kr. 175,-

Blok med vandfast papir kr. 65,-

LED lygte til alm. lys og rumoplysning. kr. 45,-

Rejsetandbørste kr. 25,- (Colgate, god kvalitet)

Tandpaste. kr. 8,-

Kompas, lyser i mørke. kr. 45,-

Kniv, gaffel, ske i polycarbonat. kr. 35

Dåse 50 ml. kr. 11,-

Dåse 100 ml. kr. 13,-

P2 støvmaske. Kr. 30,- Udgået, da vi ønsker størst mulig beskyttelse, sælger vi kun P3

P3 støv/virus-maske. Kr. 55,- Tilbud kun kr. 45,-

O.B.S. P3 er den højeste filtrering man kan opnå (før lukkede kredsløb). P3 masker bruges ikke kun ved støvgener, men også ved udbrud af svineinfluenza, fugleinfluenza, sars og lignende.

Knæklys 8 timers brændetid (hvid) kr. 18,-

Knæklys 12 timers brændetid (orange) Kr. 22,-

Nødtoilet, sammenklappeligt. Kr. 295,-

Gaffatape, 5 m., superkvalitet, spole med lille hul. Kr. 24,-

Etui til personlige papirer, kraftig kvalitet. A4. Kr. 48,-

Etui til personlige papirer, billig - men brugbar. Kr. 10,-

Sysæt. kr. 28,- Nu kun kr. 15,-

PH målesæt kr. 48,-

Alt-mulig saks kr. 25,- Nu kun kr. 15,-

Poncho, OK kvalitet kr. 38,-

Poncho, tynd kr. 12,-

Ispose kr. 12,-

Vaseline (smør lidt på en vatrondel, uovertruffen til optændning) kr. 20,-

Eksternt batteri, 5200 Mah, USB + micro USB kr. 169,- Nu kun 125,-

Clinell desinfiktionsservietter, prof. kvalitet. kr. 35,-

Nano paracord 0,75 mm/100 m. kr. 98,-

LED lygte m. batt (3 stk. AAA) kr. 25,-

Stormtændstikker kr. 15,-

Imprægnerede tændstikker (kan ikke blive våde) kr. 8,-

Taske til f.eks SAWYER filtre. kr. 28,- UDSOLGT

Øjenskyl kr. 10,-

Desinfiktionsvask kr. 15,-

Fløjte kr. 15,-

7 meter plastpose (skær i ønsket længde og slå en knude) kr. 42,-

 

 

 

 

KØBSBETINGELSER:

Alle priser er incl. moms.

Vi foretrækker bestilling på Vores webshop, men da vi kun kan håndtere betaling der med PayPal, er I naturligvis også velkommen til at bestille via mail. Vores færdige nødsæt kommer nok ikke i webshoppen, da vi ønsker at være i dialog med kunden først, om sættet dækker vedkommendes behov.

Jeg returnerer efter 1-2 dage med svar/pris og evt. leveringstidspunkt. Jeg kan på nuværende tidspunkt tilbyde betaling via PayPal, bankoverførsel og MobilePay  (tlf. 40427880)  

Vi er  gået over til at sende med GLS, da de er hurtigere, mere stabile og billigere. Her skal pakken afhentes ved en pakkeshop, men der er efterhånden rigtig mange af dem. Man kan med fordel bede om at få pakken sendt til sin arbejdsplads (uden meromkostning). Varer købt via Vores webshop vil ALTID blive sendt med GLS.

Forsendelser over 20 kilo, kan vi ikke håndtere, men hvis det er muligt at splitte varerne kan vi pakke forsendelsen i pakker á max. 20 kilo.

 HUSK: Der er ifølge loven om fjernsalg ikke returret på fødevarer og ting der indgår i den almindelige husholdning. Derfor giver vi ikke returret på mad og vandrenseudstyr. Så hvis du er i tvivl om et eller andet: Spørg hellere en ekstra gang.

Vi er beliggende Bækholmen 57, 5240 Odense NØ, tlf. 40427880.

Bank: NordFyns. Kontonr. 6866 0001016953