72 TIMER

Hvad er formålet med '72 TIMER'?

Formålet er at gøre alle mennesker beredt til at kunne klare sig i 3 døgn eller flere, med de ting man har med sig i sin 'nødhjælpstaske'. Men også firmaer skal nu begynde at berede sig på at deres medarbejdere kan være tvunget til at blive på arbejdspladsen grundet uforudsete omstændigheder. Der har i den senere tid været ildebrande, der har fastlåst folk til det sted de befinder sig. Hvad fremtiden kan bringe af ting vi pt. ikke lige kan forestille os, må tiden vise.Vi  laver 72 timers pakker i mini, midi, og maxi udgaver. Det vil sige fra det basale op til luksus.
 
Vi har nu fået forhandlingen af SAWYER vand-rensefiltre. Det er et vandfiltersystem, der har endnu bedre data end LIFESTRAW. Desuden garanterer de ydermere for hvor meget vand man filtrere, nemlig henholdsvis 378.000 med det 'lille' filter, og 3.800.000 liter med 'storebror'. Ydermere garanterer de filtrering ned til 0,1 Micron. Samme firma har også filtre, der renser ned til 0,02 Micron. Når man er nede i den størrelse har man samtidig fjernet virus fra vandet.

I mellemtiden vil vi anbefale Jer at gå ind på afsnittet med 'nødhjælpstasken'. Her har vi samlet en masse oplysninger til hjælp i en nødsituation.


Der er endnu ingen billeder i fotoalbummet.